Telefon: +36 70 6363 538

Agilis szervezeti működés

Az agilis szervezeti működés extrém példáit gyűjtötték össze Brian M. Carney és Isaac Getz a Szabadság Zrt. című könyv szerzői.

Bemutatnak több tucat újító szervezetet, amelyek számos tévedés és próbálkozás után olyan szervezeti struktúrákat és gyakorlatokat alakítottak ki, amelyekkel sokkal céltudatosabban és termelékenyebben működhetnek. Miközben olyan vállalati kultúrát hoztak létre, amely felszabadítja a munkatársak kreatív képességeit.

Azoknak, akiket érdekel az új típusú, agilis szervezeti működés, nem kell a nulláról indulniuk. Jól alkalmazható ötleteket, iránymutatást találnak a könyvben.

Olyan világszínvonalú teljesítményt nyújtó önmenedzselő szervezeteket ismerhet meg, amelyek példáján keresztül bepillantást nyerhet a jövőbe. Miközben új nézőpontból láthat rá fontos kérdésekre, újragondolhatja és megújíthatja a saját vezetői gyakorlatát is.

„Olyan vezetői kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek és támogatják munkatársaikat abban, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban. ”