Vezetői szemléletformáló és eszköztárbővítő workshop

Váljon a Z generáció vezetői példaképévé!

„Nem dolgozni jönnek, hanem érdekességekért. Keresnek egy példaképet, az érdekli őket, hogy ki a menő a cégnél, azaz kinek van a legjobb szaktudása, és olyanok akarnak lenni. Ez az ember tudja őket inspirálni.”

Beszélgessünk a Z generációról!

Laci azzal jött az egyik alkalommal, hogy olvassam el, mit írt neki az egyik munkatársa – miután nem jelent meg a reggeli egy per egyes megbeszélésükön.

„Szia, Laci, tegnap este sörözés volt, áldásos hatása, hogy most ébredtem, szóval nem fogok odaérni. Sorry, de egyelőre azt sem tudom, merre az arra. Délután esetleg?”

Délután, újabb sms: „Szia, Laci! Bocs de úszás után bealudtam, most meg rohadtul fáj a hátam, még el kell mennem masszázsra, így akkor ma már be sem érnék, csak kb. fél ötre. Ezt a napot be kell írnom nem fizetett napnak, mert nekem ehhez már nem lesz energiám, hogy utólag ledolgozzam. Az eddigiek alapján esélytelen. Laci, a meetingért is bocs, holnap 5-ig bezárólag szólj, hogy mikor, és átmegyek hozzád, utána megint nem jó mert… ésatöbbi…

Vezetőként előbb vagy utóbb, de önre vár, hogy irányt mutasson az Z generációnak

Csak idő kérdése, hogy mikor szembesül azzal, hogy a munka világa gyökeres átalakuláson megy keresztül, és a jövőben olyan helyzetben kell másokat vezetnie, ahol a szabályokat valószínűleg nem ön írja. Legalábbis nem úgy, ahogy eddig tette. A hagyományos vezetői eszköztár és az eddig jól bevált vezetői gyakorlatok gyakran felmondják a szolgálatot.

A kortárs menedzsmentnek új utakat kell találnia. A Z generáció sokkal nagyobb kihívást fog jelenteni vezetés szempontjából, mint a korábbi generációk. A tehetségeket másképpen lehet a céghez vonzani, megtartani és teljesítményre bírni. Nem lesznek olyan szorgalmasak, mint az X generáció, és nem lehet rájuk úgy hatni mint az Y-ra.

A Z generáció azt teszi, amiben hisz, és ha nem ért egyet a szervezet elképzeléseivel, törekvéseivel, szívfájdalom nélkül vált. Teljes értékű életre vágynak, és hajlandók kézbe venni az életüket, karrierjüket, mivel urai akarnak lenni annak, ami velük történik. Nem érdekli őket a szervezeti bullshit. A transzparenciát díjazzák, a nyílt és befogadó munkakörnyezetet, ahol szabadon kifejezhetik magukat. Ők választják majd a vezetőiket, akikben ideálokat keresnek.

Vezetői példaképpé válni csak olyanok tudnak, akik vezetőként nagyon képzettek. A Z ugyanis egy önképző nemzedék, lelkes és jövőorientált. Rekordidő alatt szeretne magas pozíciókba kerülni, és ha ön nincs a topon vezetőként, akkor hamar lekörözhetik.

Vezetőfejlesztési butikommal állok az ön rendelkezésére is, ha gyorsabban, tudatosabban kíván tanulni, fejlődni és megragadni a jövő távlatait!

Fejlessze vezetői szemléletét és bővítse vezetői eszköztárát

Paradigmaváltásban vagyunk. Más szellemiségben fognak a vezetők a jövőben vezetni (reményeim szerint egyre több cégnél). Változik a vezetői szemlélet és átalakul a vezetői eszköztár is. Olyan fordulóponthoz érkeztünk, mint gardróbrendezéskor a ruhatár, vagyis hogy csak a legjobb holmik maradnak.

A Z generáció vezetése vezetői szemléletformáló és eszköztárbővítő workshopon:

  • megismerkedhet a különböző generációk, kiemelten a Z generáció jellemzőivel
  • Zgen számára vonzó szervezeti kultúrák vezetési gyakorlatába nyerhet bepillantást
  • faék egyszerűségű, a gyakorlatba azonnal bevethető vezetési eszközökre tehet szert, valamint
  • vezetői önismereti és coachingjellegű segítséget kaphat.

Mit értek pop up képzés alatt?

A „pop up képzés” kifejezést a divat világából ismert „pop up store” analógiájára alkottam meg.

Számomra ez a kifejezés a kísérletezést, az exkluzivitást és az eredetiséget sugallja. Egy tipikus pop up store nem csupán üzletként működik, hanem gyakran művészi élményeket is kínál, és designjával is a különlegességre törekszik, ezáltal az üzlet látogatása nem csak vásárlási élményt nyújt, hanem esztétikai élményt is ad.

A vezetőfejlesztési törekvéseim is hasonló szellemiségben zajlanak, és ezért kiválóan illik rájuk a „pop up képzés” kifejezés. Ezzel olyan képzési formára utalok, amely innovatív és hatékony tanítási és fejlesztési modellekkel kísérletezik, miközben arra törekszik, hogy a tanulás és fejlődés folyamata gazdag élményként valósuljon meg.

Gyakori kérdések és megnyugtató válaszok, melyek mindent tisztáznak a Z generáció vezetése képzéssel kapcsolatban

Kiknek szól a Z generáció vezetése workshop?

Olyan vezetőknek, akik küzdenek a tehetségek céghez vonzásával, megtartásával és teljesítményre bírásával. Akik nyitottak arra, hogy új szemlélettel nézzenek a világra, és akik szeretnék megújítani a vezetői eszköztárukat és ezért tenni is hajlandók.

Egyéni vagy csoportos programról van-e szó?

A Z generáció vezetése képzést igénybe veheti egyénileg és csoportos formában is.

Milyen időtartammal érdemes számolni?

1 x 4 órás időtartammal.

Milyen etikai megfontolások vezetnek?

Vállalom, hogy magas szintű szellemi szolgáltatást nyújtok, valamint a normák, titoktartás és szakmai felelősség tekintetében betartom a

Egy olyan üzleti kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők kompetensen és tudatosak. Támogatják a munkatársaikat, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban.

Személyes konzultációért hívjon a 70 6363 538-as telefonszámon, vagy írjon a kranitz.eva@vezetofejlesztes.hu e-mail-címre.