Vezetői szemléletformáló és eszköztárbővítő egynapos workshop

Váljon a Z generáció vezetői példaképévé!

„Nem dolgozni jönnek, hanem érdekességekért. Keresnek egy példaképet, az érdekli őket, hogy ki a menő a cégnél, azaz kinek van a legjobb szaktudása, és olyanok akarnak lenni. Ez az ember tudja őket inspirálni.”

Beszélgessünk a Z generációról!

Laci azzal jött az egyik alkalommal, hogy olvassam el, mit írt neki az egyik munkatársa – miután nem jelent meg a reggeli egy per egyes megbeszélésükön.

„Szia, Laci, tegnap este sörözés volt, áldásos hatása, hogy most ébredtem, szóval nem fogok odaérni. Sorry, de egyelőre azt sem tudom, merre az arra. Délután esetleg?”

Délután, újabb sms: „Szia, Laci! Bocs de úszás után bealudtam, most meg rohadtul fáj a hátam, még el kell mennem masszázsra, így akkor ma már be sem érnék, csak kb. fél ötre. Ezt a napot be kell írnom nem fizetett napnak, mert nekem ehhez már nem lesz energiám, hogy utólag ledolgozzam. Az eddigiek alapján esélytelen. Laci, a meetingért is bocs, holnap 5-ig bezárólag szólj, hogy mikor, és átmegyek hozzád, utána megint nem jó mert… ésatöbbi…

Vezetőként előbb vagy utóbb, de önre vár, hogy irányt mutasson az Z generációnak

Csak idő kérdése, hogy mikor szembesül azzal, hogy a munka világa gyökeres átalakuláson megy keresztül, és a jövőben olyan helyzetben kell másokat vezetnie, ahol a szabályokat valószínűleg nem ön írja. Legalábbis nem úgy, ahogy eddig tette. A hagyományos vezetői eszköztár és az eddig jól bevált vezetői gyakorlatok gyakran felmondják a szolgálatot.

A kortárs menedzsmentnek új utakat kell találnia. A Z generáció sokkal nagyobb kihívást fog jelenteni vezetés szempontjából, mint a korábbi generációk. A tehetségeket másképpen lehet a céghez vonzani, megtartani és teljesítményre bírni. Nem lesznek olyan szorgalmasak, mint az X generáció, és nem lehet rájuk úgy hatni mint az Y-ra.

A Z generáció azt teszi, amiben hisz, és ha nem ért egyet a szervezet elképzeléseivel, törekvéseivel, szívfájdalom nélkül vált. Teljes értékű életre vágynak, és hajlandók kézbe venni az életüket, karrierjüket, mivel urai akarnak lenni annak, ami velük történik. Nem érdekli őket a szervezeti bullshit. A transzparenciát díjazzák, a nyílt és befogadó munkakörnyezetet, ahol szabadon kifejezhetik magukat. Ők választják majd a vezetőiket, akikben ideálokat keresnek.

Vezetői példaképpé válni csak olyanok tudnak, akik vezetőként nagyon képzettek. A Z ugyanis egy önképző nemzedék, lelkes és jövőorientált. Rekordidő alatt szeretne magas pozíciókba kerülni, és ha ön nincs a topon vezetőként, akkor hamar lekörözhetik.

Vezetőfejlesztési butikommal állok az ön rendelkezésére is, ha gyorsabban, tudatosabban kíván tanulni, fejlődni és megragadni a jövő távlatait!

Fejlessze vezetői szemléletét és bővítse vezetői eszköztárát

Paradigmaváltásban vagyunk. Más szellemiségben fognak a vezetők a jövőben vezetni (reményeim szerint egyre több cégnél). Változik a vezetői szemlélet és átalakul a vezetői eszköztár is. Olyan fordulóponthoz érkeztünk, mint gardróbrendezéskor a ruhatár, vagyis hogy csak a legjobb holmik maradnak.

A Z generáció vezetése egynapos vezetői szemléletformáló és eszköztárbővítő workshopon:

  • megismerkedhet a különböző generációk, kiemelten a Z generáció jellemzőivel
  • futurisztikus szervezeti kultúrák vezetési gyakorlatába nyerhet bepillantást
  • közös problémamegoldásban és tapasztalatcserében alakíthatja vezetői szemléletét
  • faék egyszerűségű, a gyakorlatba azonnal bevethető vezetési eszközökre tehet szert, valamint
  • vezetői önismereti és coachingjellegű segítséget kaphat.

A Z generáció vezetése címmel egynapos, nyitott vezetői szemléletformáló és eszköztárbővítő workshopokat tartok, ahol mindig más vezetői témára fókuszálunk. Ön is új szemléletre tehet szert és új elemekkel bővítheti a vezetői eszköztárát, ha részt vesz a workshopon.

 egyelőre nincs meghirdetve időpont, önök által szervezett céges workshop-ra azonban van lehetőség

Megnyugtató válaszok, amelyek szinte mindent tisztáznak a Z generáció vezetése workshoppal kapcsolatban

Ki vezeti a workshopot?

Kránitz Évának hívnak, vezetőfejlesztési tanácsadóként dolgozom, fő tevékenységem az egyéni vezetői kompetenciafejlesztés. A vezetők kihívásai tőlem is azt követelik, hogy keressem, mit és hogyan lehet gyorsan orvosolni. Azzal szembesültem, hogy teljesen új ismeretekre, képességekre, készségekre is szükség van, olyanokra, amik eddig fel sem merültek a vezetőfejlesztésben.

Kikristályosodott számomra az a 118 vezetői kompetencia, amelyben a vezetés új „periódusos rendszerét” látom.

Nem klasszikus tréner vagyok, a csoportos programjaim sem a szokásos tréningfolyamatokat követik. Minden olyan oktatási, képzési formulát mellőzök, amelyektől magam is rosszul érezném magam résztvevőként. Nincs fő fejlődési cél, de a workshop „mellékhatásaként” a résztvevők szemlélete és vezetői eszköztára változhat.

A workshopnak nem célja a vezetői kompetenciafejlesztés, de előfordulhatnak olyan feladatok, amelyekkel gyorsan és hatékonyan fejlesztheti önmagát vagy a munkatársai fejlődéséhez kompetensen hozzájárulhat.

Figyelemmel kísérem a szervezeti változásokat. Több szervezeti forgatókönyv is íródik jelenleg. Ami engem illet, én a progresszív, a tudatosan jövőbe ugró cégek mellett teszem le a voksom. Ezek előtt most temérdek munka áll, mivel a vezetői kultúráikat szinte teljesen át kell alakítaniuk, ha meg akarnak felelni a jövő kihívásainak, beleértve a Z generáció elvárásait is.

Kiknek szól a Z generáció vezetése workshop?

Olyan vezetőknek, akik küzdenek a tehetségek céghez vonzásával, megtartásával és teljesítményre bírásával. Akik nyitottak arra, hogy új szemlélettel nézzenek a világra, és akik szeretnék megújítani a vezetői eszköztárukat és ezért tenni is hajlandók.

Milyen időtartammal érdemes számolni?

A képzés 9.00 órakor kezdődik, de már 8.30-tól várom a résztvevőket. Kb. 12.00-től tartunk egy ebédszünetet. A képzés 16.00 óráig tart.

A Z generáció vezetése workshop helyszíne (nyitott program esetén) a Velencei tó környéke.

Mekkora a csoportlétszám?

4-8 fő

Milyen előkészületre van szükség?

Minden résztvevővel előzetesen kb. 20-30 percben telefonon egyeztetek a Z generáció vezetésével kapcsolatos kihívásairól, a programmal szembeni elvárásairól és az előzetes feladat tartalmáról, ami kb. egyórás felkészülést igényel.

Mennyibe kerül a workshop?

140 000 Ft + áfa/fő/nap, ami magába foglalja az ebédet és a szünetekben rendelkezésre álló frissítők árát. Három résztvevő esetén 10% kedvezményt adok.

Bővebb információ

Kérdés esetén keressen: 70 6363 538 (Kránitz Éva)

Jelentkezni itt tud: kranitz.eva@vezetofejlesztes.hu

Egy olyan üzleti kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek, és támogatják a munkatársaikat, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban.