A honlapot mindenki szabadon, az alábbi általános feltételek betartása mellett használhatja:

A weboldalon megjelenő szövegeket, fényképeket és grafikákat szerzői jogi és más törvények védik, és sem egészben, sem részleteiben nem másolhatók. A weboldalon található információk kizárólag ismeretszerzés és személyes felhasználás célját szolgálják. Felhívom a honlap látogatóinak a figyelmét arra, hogy az általános feltételektől eltérő, engedély nélküli használat szerzői, polgári és büntetőjogi következményekkel járhat.

Nem megengedett a weboldal tartalmának:

  • sem személyes, sem egyéb célú felhasználásra történő másolása, többszörözése, nyilvánosságra hozatala, módosítása, átdolgozása,
  • bármilyen médiában történő megjelenítése,
  • bármilyen letöltött dokumentum vagy képanyag módosítása, másolása, többszörözése, nyilvánosságra hozatala, átdolgozása,
  • tulajdonos engedélye nélküli, a weboldalra mutató hiperhivatkozások elhelyezése.

A honlap a Coaching Partner Kft. tulajdona (Adószám: 25323164-2-13; Cégjegyzékszám:13-09-176190).

A cég képviselője a  honlapon közölt információkat rendszeresen ellenőrzi, és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az információk helytállóak, naprakészek és teljes körűek legyenek.

A honlap használatára, az adatok letöltésére és szerkesztésére vonatkozóan a fenti szabályokon túl a mindenkori, hatályban lévő magyar jogszabályok az irányadóak.