Business coachot keres?

Építsen, működtessen vagy hatalmazzon fel egy jól teljesítő önálló csapatot, akik versenyképessé teszik a vállalkozását. Üzleti coach segítségével ez gyorsabban megy! 

Nagy utat tett meg azóta, hogy belevágott a saját vállalkozásába. Ma már egy sikeresen működő céget tudhat maga mögött. Cégvezetőként sokat dolgozik, bár lehetséges, hogy már nem olyan aktívan, mint korábban. Esetleg eljutott arra a pontra, hogy szeretne kiszállni, és a menedzsmentre hagyni mindazt, amit eddig felépítettek.

Bármelyik fázisában is van a cégépítésnek, egy sor humán jellegű kihívással nézhet szembe, mint például alulteljesítő vezetők, alacsony munkateljesítmény, fluktuáció a kulcspozíciókban, vagy éppen ellenkezőleg, dinamikusan növekednek, ami legalább annyira megfeszíti, mint ha stagnálnának.

Minél kevésbé mennek flottul a dolgok a cégnél, annál nagyobb a tűzoltás és a stressz. Ilyen körülmények között nem csoda, ha becsúsznak rossz döntések, kevesebb ideje jut az embereire, akik leterheltek, és kezdik elveszíteni a motivációjukat.

A szervezet kezd kimerülni, amit ön jól lát, de nem tudja, mitévő legyen. Jó volna egy sor kérdést átbeszélni valakivel, de házon belül nincs kivel, az elméleti szervezeti tanácsadókból pedig elege van. Gyakorlatias, kézzelfogható segítség kellene, és azonnal.

Ajánlom önnek az egyéni business coaching szolgáltatásom,  ami az ön igénye alapján magába foglalhatja:

 • kritikus témák megbeszélését,
 • az aktuális kihívásokra történő válaszlehetőségek megtalálását, vagy
 • a változások hatékony bevezetésének támogatását.

A business coachingnak az alábbi hozadéka lehet az ön számára:

 • megtanulhatja, hogyan építsen jól teljesítő, összetartó és versenyképes csapatot;
 • megismerheti az agilis projektmenedzsmentet és inspirációt kaphat agilis szervezeti kultúra kialakításához;
 • fejlesztheti azt a készségét, amivel képes lesz a legmegfelelőbb munkatársak kiválasztására;
 • hatékonyabbá teheti a munkaszervezést;
 • megtanulhatja, hogyan delegáljon feladatokat úgy, hogy azt kapja, amit kapni szeretne, és hogyan motiváljon konstruktív visszajelzésekkel;
 • amennyiben igényt tart rá, foglalkozhatunk személyes energiája menedzselésével is, melynek eredményeképpen jelentősen csökken a megélt stressz;
 • útmutatást kaphat humán rendszerek bevezetéséhez, pl. teljesítményértékelési rendszer, aminek eredményeképpen célokkal motiválhatja munkatársait, és átlátható módon mérheti a teljesítményüket;
 • gyakorlatot alakíthat ki arra, hogyan ösztönözze az innovációt a cégen belül;
 • ha pedig ki akar szállni a vállalkozásából, segítek felkészíteni a vezetői csapatát arra, hogy átvegye az irányítást.

 Miért engem válasszon business coachának?

 • Képes vagyok gyorsan és logikusan áttekinteni üzleti helyzeteket és az értékteremtés folyamatát.
 • Ismerem a cégek működését és a kulcsfontosságú szerepeket.
 • Szakmai pályafutásom az értékesítés és marketing területén kezdtem, dolgoztam marketingvezetőként is, így nemcsak a vezetői kihívásokat ismerem, hanem a marketingben is otthon vagyok.
 • Vezetői tanácsadói munkám mellett két évig HR-vezetői feladatokat is elláttam egy magyar tulajdonban lévő cégcsoportnál, ahol HR-rendszereket vezettünk be, pl. teljesítményértékelési rendszert, melyet magam dolgoztam ki.
 • Nagy tapasztalatom van kiválasztásban, több kis- és középvállalkozásnak jelenleg is végzek kiválasztást.
 • Gyakorlatias megközelítésre, lényegre törő, hatékony megbeszélésekre és teljes diszkrécióra számíthat a velem való együttműködés során.

Az alábbi kérdések szinte mindent tisztáznak a business coaching kapcsán

Milyen módszerekkel találkozhat a business coaching során?

A teljesség igénye nélkül: változatos coachingtechnikákkal, klasszikus vezetői tanácsadással, viselkedésalapú készségfejlesztéssel és neurolingvisztikus programozással (NLP).

Mit érdemes tudni a coachingtalálkozókról?

A coachingtalálkozók előre egyeztetett időpontokban és általában a cég által biztosított helyszínen történnek, 2-3 heti rendszerességgel. A business coaching alkalmanként 1,5 órás.

Hány coachingalkalomra van szükség?

Ez sok mindentől függ, például a coaching fókuszától, a választott témáktól. Nem utolsósorban attól, hogy  milyen eredményeket vár. Mindig meghatározott, reálisan teljesíthető célokra és alkalmakra szerződünk.

A helyzetfelmérés része-e a coachingprogramnak?

Igen, amennyiben erre igényt tart. A helyzetfelmérés általában a vezetői önismeret, kompetenciaalapú interjú vagy 360 fokos értékelés alapján történik, melyhez az eszközt igény esetén biztosítom. A helyzetfelmérésért külön díjat számolok fel.

Mennyire gyakorlatias a business coaching?

Szakmai megközelítésem nagyon praktikus: elmélettel csak a legszükségesebb mértékben foglalkozunk. A lényeg, hogy a gyakorlatban meg tudja oldani a kritikus feladatokat, és elérje a személyes és szervezeti célokat.

Mit kíván öntől a program?

A program eredményessége mindkettőnkön múlik. Az én felelősségem, hogy segítsek önnek mélyebb vezetői önismeretre szert tenni, megismertessem olyan vezetői eszközökkel, melyekkel hatékonyan tudja magát és a munkatársait fejleszteni, és elérheti a személyes és szervezeti céljait. Az ön felelőssége, hogy a tanultakat alkalmazza a gyakorlatban, és elköteleződjék a folyamatos önfejlesztés mellett.

Van-e utánkövetés a business coaching után?

Igény szerint.

Mire vonatkozik a titoktartás?

A coachingfolyamatot megelőzően szerződést kötünk, mely tartalmazza a titoktartási kötelezettséget is.

Hol alapoztam meg a business coaching tapasztalatom?

A CEU Business School MBA programján, majd azt követően, az elmúlt 10+ évben több tucat vezetővel való eredményes együttműködésemnek köszönhetően.

Milyen etikai megfontolások vezetnek?

Vállalom, hogy magas szintű szellemi szolgáltatást nyújtok, valamint betartom mind a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége Etikai Kódexében foglalt szabályokat, mind pedig a Magyarországi Coachszervezetek Szövetségének Etikai Kódexében foglaltakat.

Járok-e szupervízióba?

Teljesen elkötelezett vagyok a magam fejlesztésében. Minden vezető, akivel dolgozom, számomra is lehetőség, hogy fejlődjek. Ezeket a lehetőségeket tudatosan kihasználom, az egyes találkozókat követően önreflexiót tartok, időnként szupervízióban veszek részt.

Egy olyan üzleti kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek, és támogatják a munkatársaikat, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban.

Kérjen díjmentes konzultációs lehetőséget a kranitz.eva@vezetofejlesztes.hu vagy 70 6363 538-as telefonszámon, és nézzük meg, miként tudnánk együttműködni, milyen témákban és formában?