ALKALMAZKODJON A JÖVŐHÖZ, ÉS FEKTESSEN ÖNMAGÁBA!

Fedezze fel a karriershop.hu szolgáltatásait és fejlessze karrierjét!

Vezetőként egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban dolgozik, ahol nap mint nap új feladatok és lehetőségek várják. Karrierútja során – legyen az a kezdeti lépések időszaka, a csúcsra vezető út vagy az érett szakasz – elérkezhet az a pillanat, amikor érdemes megállni, átgondolni a múltat és új irányokat keresni.

A karrierfordulópontok kiváló alkalmak arra, hogy szakember támogatását kérje, aki segít átlátni, honnan indult és merre tart.

A karriershop.hu-n oldalamon egy sor karrierfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatást talál.

Több mint 15 éves tapasztalattal segítem a hozzám fordulókat nem csak vezetői kompetenciáik fejlesztésében, hanem a karrier- önismereti munkában, munkahely- és nagyobb ívű karrierváltásban.

Örömmel állok az ön rendelkezésére is karrierje minden szakaszában, hogy elérje céljait és sikeres vezetői pályafutást alakítson ki.

Karrier témájú könyveim, amelyek a munkahelyváltásban segítenek

Karrier témájú könyveim felkészítik önt arra, hogy megtalálja azt az ön számára ideális munkalehetőséget, ahol kibontakozhat, és amely anyagilag is megfelel az igényeinek.

Szakmai önéletrajz könyv

A Szakmai önéletrajz haladóknak c. könyv önnek szól, ha olyan versenyképes önéletrajzot szeretne készíteni, amivel nagy eséllyel pályázik olyan állásokra, melyek megfelelnek az őszinte érdeklődésének és szakmai hátterének.

150 állásinterjú-kérdés és 250 mintaválasz

Az Állásinterjú haladóknak c. kézikönyvben összefoglaltam mindazt, ami alapján alaposan fel tud készülni az állásinterjúra. A könyv újszerűsége egyrészről abban áll, hogy ilyen átfogó állásinterjúkönyv a magyar piacon ez idáig nem jelent meg. Hiszek abban, hogy ha alkalmazza a leírtakat, versenyelőnyre fog szert tenni másokkal szemben.

Karrier-önismereti – egyéni workshop megtorpanóknak

Az önismeret a személyes növekedés és fejlődés alapvető eleme. Olyasmi, amire önnek is érdemes törekednie, hogy növelje a siker esélyeit a munkában és az életben egyaránt. Fontos, hogy átgondolja, milyen szakmai életutat szeretne, és miért. Ha tudja, mi motiválja legbelül, akkor könnyebben eldöntheti, hogy az adott karrierpálya önnek való-e.

 

Karrierváltás – egyéni workshop újrakezdőknek

Három év múlva is ugyanannál a cégnél akar dolgozni, ugyanazt a munkát végezve, mint jelenleg? Ha a válasza NEM, akkor itt az ideje, hogy elkezdjen gondolkodni a következő karrierlépésen.

Érdekes módon, gyakran nem tudjuk pontosan, hogy merre akarunk menni, csak azt tudjuk, hogy ahol most vagyunk, az nekünk nem megfelelő. Gyakori probléma az üzleti életben dolgozóknál, hogy a munkájuk nem nyújtja azt a megelégedettséget, amire vágynak.

A Karrierváltás egyéni workshopon a GYAKORLATBAN is elindítjuk azt a folyamatot, amelynek segítségével magabiztosan válthat.

Könyveimet és karrierszolgáltatásaimat a karriershop.hu oldalon vásárolhatja meg.

Irány a karriershop! Karriershop

FÓKUSZÁLJON ARRA, MIT SZERETNE MEGVALÓSÍTANI, ÉS EZZEL VONZZA MAGÁHOZ AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKET.

VÁLTOZTASSON SZAKMAI ÉLETÚTJÁN, HA IZGALMASABB, TARTALMASABB ÉS SIKERESEBB KARRIER A VÁGYA.