Pop up képzés

Kezd kimerülni a munkában, és veszti el a motivációját ?

Peter Drucker, a vezetéselmélet elismert szaktekintélye szerint, elérkezett az önfelfedezés és önmegvalósítás korszaka. Azonban ezt nehéz megélni, amikor kimerültek vagyunk és csupán a túlélésre koncentrálunk. Ilyenkor kevés energiánk marad az önfejlesztésre, elmulasztjuk a felmerülő lehetőségeket, és az életünk irányítása helyett passzív elszenvedői leszünk a körülményeknek.

Vezetőkkel dolgozva látom, hogy mekkora különbséget jelent az, ha valaki energiával telve, vagy épp a kiégés határán állva végzi munkáját. Gyakran javaslom, hogy amint érzik, hogy csökken az energiájuk, tegyenek lépéseket annak visszanyerésére. Fontos, hogy soha ne hagyják magukat teljesen „lemerülni”.

Gondoljon úgy magára, mint egy hangszerre, amely akkor adja ki a legszebb hangokat, ha jól van hangolva. Ön is akkor tudja a legpozitívabb hatást gyakorolni környezetére, ha tele van örömmel és lelkesedéssel.

A Személyes energiamenedzsment képzés az ön számára készült, ha úgy érzi, hogy kimerül a vezetői munkában és veszíti lelkesedését. Kifejlesztettem egy speciális programot a kiégés megelőzésére, amely segít egyensúlyba hozni és növelni személyes energiáját fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális szinten egyaránt.

A képzéstől az alábbiakat várhatja:

 • Rátekinthet személyes energiái forrásaira, és mélyebb önismeretre tehet szert.
 • Képessé válhat fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális energiái dinamikus egyensúlyban tartására és növelésére.
 • Olyan új szokásokat – jól átgondolt, meghatározott viselkedésformákat – alakíthat ki, amelyek összhangban vannak a céljaival és értékrendjével.
 • Ösztönzést kaphat ahhoz, hogy saját fejlődésével kapcsolatban magához ragadja a kezdeményezést, és felelősséget vállaljon érte.

A Személyes energiamenedzsment program moduláris felépítésű

Egy-egy modul számos, az önismeret mélyítését szolgáló és készségfejlesztő feladatot foglal magában. A modulok tényleges felépítése és a program tervezett időtartama a résztvevők egyéni igényei szerint alakítható.

Az alábbiakban egy rövid összefoglaló arról, hogy milyen témák köré épülnek az egyes modulok:

FIZIKAI MODUL:

Végig bírja-e a napját energiával és testi erővel? Vagy esetleg vannak olyan dolgok, amiket szeretne elvégezni, de mégsem tudja, mert fáradtnak érzi magát?

A modul segítségével választ kaphat arra…

 • hogyan „töltse fel” magát napközben
 • hogyan vegye észre és csökkentse a káros környezeti hatásokat, és
 • hogyan váltson egészségesebb életmódra.

GONDOLATI MODUL:

Folyamatosan szélesíti szellemi horizontját? Új nézőpontokat ismer fel, új kompetenciákat sajátít el? Vagy inkább úgy érzi, hogy egy téma körül járnak a gondolatai? Nem halad a karrierje, mert nincsen meg a szükséges felkészültsége? És, mindez anyagilag is bizonytalan helyzetben tartja?

A modul segítségével választ kaphat arra…

 • hogyan szedje magát össze mentálisan, és hogyan javítsa intellektuális teljesítményét
 • hogyan kezelje a nagy munkamennyiséget, vagy éljen túl egy „nehéz állást”
 • hogyan tervezze a feladatait hatékonyan, és tegyen szert pluszidőre
 • hogyan alakítsa tudatosan a karrierjét.

ÉRZELMI MODUL:

Teljes emberi kapcsolatokat ápol? Képes-e arra, hogy másokkal hatékonyan együtt dolgozzon valamilyen közös cél elérése érdekében? Vagy, egyedül van, és másoktól elszigetelve érzi magát? Nehezen tud másokkal együttműködni kommunikációs problémák, konfliktusok és egymásra mutogatás miatt?

A modul segítségével választ kaphat arra…

 • hogyan tudatosítsa az érzelmi állapotait
 • hogyan váljon rugalmassá érzelmileg, és hogyan kezelje konstruktívan a konfliktusokat
 • hogyan reagáljon a kihívást jelentő érzelmi helyzetekre
 • hogyan reagáljon mások érzelmi és hangulati hullámzásaira.

SPIRITUÁLIS HANGOLÓDÁS:

Van-e az életében olyan világos cél, iránymutatás, amely inspirációval és energiával tölti fel? Vagy pedig nincsen határozott elképzelése arról, hogy önnek mi fontos, vagy mit kellene kezdenie az életével?

A modul segítségével választ kaphat arra…

 • hogyan határozza meg a jövőképét és a személyes életcéljait
 • mi fontos önnek igazán az életben, a karrierjében
 • mit üzennek a vágyai
 • milyen hiedelmek segítik vagy tartják fogva.

Vegyen részt a Személyes energiamenedzsment képzésen, és megtudja, hogyan szerezze vissza a munkakedvét, lelkesedését, és hogyan váljon másokat inspiráló vezetővé.
Gyakori kérdések és megnyugtató válaszok, amelyek szinte mindent tisztáznak a Személyes energiamenedzsment képzéssel kapcsolatban

Mit értek pop up képzés alatt?

A „pop up képzés” kifejezést a divat világából ismert „pop up store” analógiájára alkottam meg.

Számomra ez a kifejezés a kísérletezést, az exkluzivitást és az eredetiséget sugallja. Egy tipikus pop up store nem csupán üzletként működik, hanem gyakran művészi élményeket is kínál, és designjával is a különlegességre törekszik, ezáltal az üzlet látogatása nem csak vásárlási élményt nyújt, hanem esztétikai élményt is ad.

A vezetőfejlesztési törekvéseim is hasonló szellemiségben zajlanak, és ezért kiválóan illik rájuk a „pop up képzés” kifejezés. Ezzel olyan képzési formára utalok, amely innovatív és hatékony tanítási és fejlesztési modellekkel kísérletezik, miközben arra törekszik, hogy a tanulás és fejlődés folyamata gazdag élményként valósuljon meg.

Mit lehet tudni a Személyes energiamenedzsment program szakmai hátteréről?

A Személyes energiamenedzsment program egyes moduljaiban olyan szükségleteket érintünk, amelyek mind létfontosságúak az egyensúlyunk megtartásához. Ha ezek közül bármelyik is tartósan kielégítetlen marad, akkor az olyan fekete lyukká válhat, ami felemészti a figyelmünket és az energiáinkat.

A valódi belső egyensúly ott található, ahol a fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális energiák átfedik egymást.

Kollektív bölcsesség, hogy a testi szükségletek hatással vannak a tiszta gondolkodásra. Ha a fizikai szükségleteinket teljesen elkülönülten látjuk a szellemitől, akkor talán nem tudatosítottuk, hogy a fizikai jóllétünk milyen hatással van a koncentrálóképességünkre, szellemi teljesítőképességünkre.

A személyes jóllétünket növelheti, ha olyan számunkra értelmes szellemi tevékenységet, munkát végzünk, amely lelkesít bennünket, azaz lelki szempontból is megfelel a számunkra.

Ha lelkileg rendben vagyunk, akkor tudjuk, mit, miért teszünk. Rendelkezünk világos iránymutatással az életünkben, amit életcélnak vagy akár személyes miértnek vagy küldetéstudatnak is nevezhetünk. Ez cselekvésre fog ösztönözni bennünket: különböző tevékenységekre, munkára, tanulásra.

Ha tudatában vagyunk annak, hogy ezek a szükségletek miként függnek össze, akkor azt is felismerhetjük, hogy a teljes jóllétünkhöz mindegyik aspektust táplálnunk kell, egyiket sem szoríthatjuk háttérbe.

Gyakori kérdések és megnyugtató válaszok, melyek szinte mindent tisztáznak a Személyes energiamenedzsment programmal kapcsolatban

Egyéni vagy csoportos programról van-e szó?

A Személyes energiamenedzsment pop up képzést igénybe veheti egyénileg és csoportos formában is.

Milyen időtartammal érdemes számolni?

Alapesetben 1 x 4 órával érdemes tervezni.

Mennyibe kerül a Személyes energiamenedzsment pop up képzés?

Programjaim díja versenyképes. A képzés díjára személyes egyeztetést követően adok ajánlatot.

Milyen etikai megfontolások vezetnek?

Vállalom, hogy magas szintű szellemi szolgáltatást nyújtok, valamint a normák, titoktartás és szakmai felelősség tekintetében betartom a

Egy olyan üzleti kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek, és támogatják a munkatársaikat, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban.

Személyes konzultációért hívjon a 70 6363 538-as telefonszámon, vagy írjon a kranitz.eva@vezetofejlesztes.hu e-mail-címre.