Agilis felső vezetés workshop

Szervezeti agilitás kialakítását segítő workshop felső vezetők számára

A hagyományos szervezetek lebomlóban vannak, helyüket agilisan működő csapatok hálózata váltja fel. Önöknek szól ez a program, ha úgy gondolják, elérték a hagyományos szervezet korlátait, és elérkezettnek látják az időt arra, hogy elmozduljanak a szervezeti agilitás irányába.

Agilis szervezeti kultúra nem születik önmagától. Létrejöttéhez újszerű szemléletre, vezetői hozzáállásra és kompetenciákra van szükség.

Miről lesz szó a workshopon?

  • Beszélek önöknek arról a paradigmaváltásról, ami a szervezeti világban zajlik, és arról, hogy ezt milyen körülmények kényszerítik ki.
  • Dióhéjban megismerkedünk az agilis projektmenedzsment módszertanokkal, amelyek bevezetnek bennünket a csapatszintű agilitásba.
  • Szó lesz a szervezeti szintű agilitásról is. Azaz, mitől agilis egy szervezet, és megnézzük, hogy önök mennyire készek a szervezeti agilitásra.
  • Végül, áttekintjük, milyen agilis kompetenciákat érdemes megerősíteniük ahhoz, hogy meg tudjanak felelni a jövő kihívásainak.

Mi a workshop célja?

  • Megértsék, mi zajlik a szervezeti világban, és mit jelent az agilitás egyéni, csapat- és szervezeti szinten.
  • Világosan lássák, hogy hol tartanak a szervezeti evolúciós folyamatban.
  • Szempontokat kapjanak ahhoz, hogy mire érdemes a figyelmüket ráirányítani, ha meg akarnak felelni a jövő kihívásainak.

Gyakori kérdések és  válaszok az agilis felső vezetés workshoppal kapcsolatban

Milyen időtartammal érdemes számolni?

4 órás workshoppal, amelyen minden fontos információt megkapnak ahhoz, hogy el tudják dönteni, egyáltalán érdemes-e továbblépni az agilitás irányába.

Milyen előismeretekre van szükség?

Nincs szükség előismeretekre. Ha mindezek ellenére úgy gondolják, hogy szeretnének felkészülten részt venni a programon, akkor ajánlom az agilis vezetői blog cikkeit.

A helyzetfelmérés része-e a workshopnak?

Igen, lehetséges. Általában egy egyszerű, de átfogó, a szervezeti szintű agilitást mérő kérdőív használatára kerül sor, amelyet a felső vezetői csapat tagjai töltenek ki.

 

Egy olyan üzleti kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők kompetensek és tudatosak. Támogatják a munkatársaikat, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban.

Személyes konzultációért hívjon a 70 6363 538-as telefonszámon, vagy írjon a kranitz.eva@vezetofejlesztes.hu e-mail-címre.