Telefon: +36 70 6363 538

A vezetői karrier során sokszor nyílik alkalom fókuszváltásra. Például új munkahelyre vagy munkakörbe  kerülés esetén, de akár az új év elkezdése is jó alkalom lehet a vezetői fókusz átgondolására.

Az alábbi modell segítségével átgondolhatja mire fordított figyelmet eddig, és min szeretne változtatni az idén.

A legbelső ötszög (1.) azt jelenti, hogy egyáltalán nincs a figyelme középpontjában az adott téma,  (2.) kevés figyelmet fordít rá, (3.) tudja mik a prioritások a témán belül, de nem aktív a megvalósításban, (4.) vannak prioritásai és aszerint cselekszik, (5.) sok figyelmet fordít az adott témára és eredményesnek gondolja magát.

Minden téma esetén jelölje ponttal, mi illik leginkább önre, majd kösse össze az egyes pontokat.

Vezetoi_fokusz

Válasszon engem vezetői coachának, és segítek önnek abban, hogy eredményesen fejlessze vezetői kompetenciáit és másokat inspiráló vezetővé váljon.

Köszönöm, hogy elolvasta írásomat. Ha tetszett, kövesse szakmai tevékenységemet, és ossza meg cikkeimet másokkal is, ha úgy érzi, hogy számukra is hasznos lehet.

Írásaim saját szellemi termékeim, ezért kérem, ha felhasználja, azt a szerzői jog tiszteletben tartásával tegye. Az eredeti tartalommal, a szerző és a forrás megjelölésével idézze, ahogy én is teszem.

„Olyan vezetői kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek és támogatják munkatársaikat abban, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban. ”