Telefon: +36 70 6363 538

Gondolja át mire fókuszál 2017-ben

A vezetői karrier során sokszor nyílik alkalom fókuszváltásra. Például új munkahelyre vagy munkakörbe  kerülés esetén, de akár az új év elkezdése is jó alkalom lehet a vezetői fókusz átgondolására. Az alábbi modell segítségével átgondolhatja mire fordított figyelmet eddig, és min szeretne változtatni az új évben.

A legbelső ötszög (1.) azt jelenti, hogy egyáltalán nincs a figyelme középpontjában az adott téma,  (2.) kevés figyelmet fordít rá, (3.) tudja mik a prioritások a témán belül, de nem aktív a megvalósításban, (4.) vannak prioritásai és aszerint cselekszik, (5.) sok figyelmet fordít az adott témára és eredményesnek gondolja magát. Minden téma esetén jelölje ponttal, mi illik leginkább önre, majd kösse össze az egyes pontokat.

Vezetoi_fokusz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legyen tagja a Vezetői Klubnak, mely olyan vezetőknek szól, akiknek fontos a vezetői önismeret és önfejlesztés. A Vezetői Klub tagjaként díjmentesen juthat hozzá a Vezetés & Karrier Magazin számaihoz, továbbá önismereti tesztekhez, vezetői kompetenciái fejlesztését támogató írásokhoz, hang és videoanyagokhoz, melyek a honlapomon nyilvánosan nem elérhetők.

Kránitz Éva, MBA

„Olyan vezetői kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek és támogatják munkatársaikat abban, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban. ”