Telefon: +36 70 6363 538

Jake Knapp Sprint c. könyve arról szól Hogyan oldjunk meg nagy problémákat és teszteljünk új ötleteket öt nap alatt?

Amikor elkezdtem a dizájngondolkodást tanítani vezetőknek, a Stanford Egyetem angol nyelvű anyagaiból készültem fel. Másoknak is ezeket a forrásokat ajánlottam, ha el akartak mélyedni a témában.

Ma már a Sprint könyvet ajánlom, ami a lean, az agilis módszertan és a dizájngondolkodás könnyed keveréke. Részletes útmutató ahhoz, hogyan oldhatunk meg nemcsak nagy, de kisebb volumenű problémákat csoportban, relatíve rövid idő alatt.

Kisebb volumenű témák ezzel a módszerrel akár fél nap alatt is megválaszolhatók. Ne vegye el tehát a kedvét, ha a javasolt öt napot soknak tartja vagy úgy gondolja, hogy ez a módszer csak termékfejlesztési ötletek kidolgozására alkalmas.

A könyv didaktikus, aminek az az előnye, hogy tréning nélkül is könnyen elsajátítható és alkalmazható a mindennapi munkában.

Ha mégis úgy gondolja, hogy nem tölti az idejét a módszer megtanulásával, és inkább külső segítséget vesz igénybe, készséggel állok a rendelkezésére.

„Olyan vezetői kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek és támogatják munkatársaikat abban, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban. ”