Telefon: +36 70 6363 538

Simon Sinek, az ismert motivációs szónok és író, a „Találd meg a miérted!” című könyvével milliók életére gyakorolt jelentős hatást. A könyv szerint a „miért” nem csupán egy egyszerű cél, hanem egy mélyebben gyökerező, életünk során formálódó hit.

A könyv azt mutatja be, hogy az egyének és szervezetek hogyan ismerhetik fel és követhetik saját legmélyebb céljaikat, hiteiket. Sinek azt állítja, hogy azok a személyek és vállalkozások, akik tisztában vannak a „miértjükkel”, hosszú távon sikeresebbek és elégedettebbek lesznek.

A MIÉRT workshopon életünk fordulópontjait kötjük össze

Simon Sinek szerint a „miért” megtalálása egy önvizsgálati folyamat eredménye, ami az élettörténetünk kulcsfontosságú eseményein keresztül válik lehetségessé.

Ezek az események gyakran kihívások, sikerek vagy jelentős kapcsolatok, amelyek mélyen érintik életünket és irányt mutatnak számunkra. A könyv részletesen bemutatja, hogyan ismerhetjük és használhatjuk fel ezeket. Sinek számos gyakorlatot javasol a könyvben, ezek a gyakorlatok magukban foglalják az életünk jelentős eseményeinek áttekintését, az érzelmek és gondolatok elemzését, valamint a kapcsolataink és döntéseink összefüggéseinek feltárását.

Ha a könyv olvasása közben úgy érzi, nincs kivel elvégezze a gyakorlatokat, akkor bennem tapasztalt kísérőre talál. Egy biztonságos és bizalomra épülő teret hozok létre, amely segít önnek a miértje felfedezésében. Segítek megtalálni élete kiemelkedő, emlékezetes pillanatai között a kapcsolatokat. Tudjon meg többet a Találd meg a miérted! egyéni workshopról.

MIÉRT workshop nem csak egyének, hanem csapatok és szervezetek számára is

„Találd meg a miérted!” nem csak azok számára ajánlott olvasmány, aki mélyebb önismeretre és életcélra vágynak, hanem szervezetek számára is.

A csapatok belső összhangjának és hatékonyságának növelésére is kiváló, mivel alkalmas a közös célok és értékek tisztázására.

Ha szeretnék világosan definiálni és kommunikálni a küldetésüket, ezzel erősítve mind a belső, mind a külső kulcsfontosságú kapcsolataikat. Vagy keressük a módját annak, miként váltsunk ki mélyebb lojalitást és elköteleződést a munkatársaikból, akkor a „miért” egy alkalmas módszer. Örömmel vállalok cégek számára is „MIÉRT” workshop facilitálást.

A „miért” a könyv szerint belső hajtóerő, ami meghatározza cselekedeteinket és döntéseinket anélkül, hogy tudatosan tisztában lennénk vele. Ez a belső erő értelmet és irányt adhat életünknek, és segíthet abban, hogy összhangban legyünk ne csak saját magunkkal, hanem másokkal is.

„Olyan vezetői kultúra kialakításához szeretnék hozzájárulni, ahol a vezetők tudatosak abban, amit teremtenek és támogatják munkatársaikat abban, hogy célt, értelmet és megelégedettséget találjanak a munkájukban. ”